Innredningssystemer

JHK Tømrerservice tilbyr leveranse og montering av ulike innredningssystemer

 - systemhimling, systemvegger og systemgulv.

Systemhimling

Systemhimling er lett takhimling formet som plater. Denne typen himling egner seg for bygg av alle slag, enten det er bolig, kontorer/næringsbygg, industribygg eller annet. Himlingen finnes i flere forskjellige varianter.
Blant fordelene ved systemhimling:
Kabling, ventilasjon og andre installasjoner skjules
Monteringen er rask og kostnadseffektiv
Gode egenskaper ift. lyd/akkustikk og lysrefleksjon

Systemvegger

Systemvegger finnes i flere typer: Lettvegger, lydvegger, integrert i innredningen, skillevegger, glassvegger og mer. Denne typen vegger er en populær løsning for næringsbygg, industri, sykehus, sykehjem og lignende.
Noen fordeler ved systemvegger:
Kan brukes på nytt dersom planløsningen skal endres senere
Veggene er fleksible og anvendelige i forbindelse med rominndeling og nye planløsninger
Montering er rask og kosnadseffektiv

Systemgulv

Systemgulv kalles også datagulv, og er et velegnet valg for å skjule rør, kabler og annen installasjon. Denne typen gulv er derfor svært populær til IKT-rom, kontorlandskap, sykehus og andre tekniske rom f. eks. offshore.
Noen fordeler ved systemgulv:
Gode lydisolerende egenskaper
Effektiv måte å skjule rør / ledninger / ventilasjon osv.
Komfortabelt ergonomisk underlag

Monteringsarbeid, kjøkken, garberobe

Vi tilbyr leveranse og montering av kjøkkeninnredning. Å montere et kjøkken er en tidkrevende jobb som i mange tilfeller forutsetter håndverkerkompetanse. Å overlate jobben til en ekspert er derfor et raskt og sikkert alternativ, med et garantert velfungerende og varig resultat. Vi monterer kjøkkenet ditt fra flatpakkede elementer til ferdig resultat. våre timepriser er rimelige, og vi jobber effektivt. Kontakt oss, så kommer vi på befaring og gir deg et tilbud på arbeidet.

Ønsker du en uforpliktende befaring?

© Robust
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram