Innredningssystemer

 

Innredningssystemer i Bergen

JHK Tømrerservice tilbyr leveranse og montering av ulike innredningssystemer — systemhimling, systemvegger og systemgulv.
 

Systemhimling 

Systemhimling er lett takhimling formet som plater. Denne typen himling egner seg for bygg av alle slag, enten det er bolig, kontorer/næringsbygg, industribygg eller annet. Himlingen finner i flere forskjellige varianter. Blant fordelene ved systemhimling:

Systemvegger

Systemvegger finnes i flere typer: Lettvegger, lydvegger, integrert i innredningen, skillevegger, glassvegger og mer. Denne typen vegger er en populær løsning for næringsbygg, industri, sykehus, sykehjem og lignende. Noen fordeler ved systemvegger:

Systemgulv

Systemgulv kalles også datagulv, og er et velegnet valg for å skjule rør, kabler og annen installasjon. Denne typen gulv er derfor svært populært til IKT-rom, kontorlandskap, sykehus og andre tekniske rom f.eks. offshore. Noen fordeler med systemgulv:

Monteringsarbeid, kjøkken, garderobe

Vi tilbyr leveranse og montering av kjøkkeninnredning. Å montere et kjøkken er en tidkrevende jobb som i mange tilfeller forutsetter håndverkerkompetanse. Å overlate jobben til en ekspert er derfor et rask og sikkert alternativ, med et garantert velfungerende og varig resultat. Vi monterer kjøkkenet ditt fra flatpakkede elementer til ferdig resultat. Våre timepriser er rimelige, og vi jobber effektiv. Kontakt oss, så kommer vi på befaring og gir deg et tilbud på arbeidet.

Ønsker du en uforpliktende befaring?